Epilog

Nu mai inteleg nimic din ziua de azi. A inceput ciudat, cu un vis pe care nu mi-l amintesc decat vag, ca si actiune, dar mi-l amintesc perfect ca…stare de spirit.  Un vis la care daca ma gandesc acum, are o oarecare logica, dar asta tot nu explica sentimentu ala de dupa de…a fost „for real”, care inca mai persista.

A continuat cu niste ore petrecute in miezul zilei intre unirii si universitate…nu conteaza ca am platit facturi,ci ca m-am simtit ca in zilele in care ieseam de la facultate, cu dupa amiaza libera si puteam face tot ce-mi trecea prin cap, puteam sa ma plimb prin frig pana incepeau sa imi inghete degetele prin manusi, sau sa caut o frunza pe trotuar pana nu mai stiam unde am ajuns.

Poate are legatura cu Miki, cu care m-am intalnit ajungand din intamplare mai devreme la universitate, sau poate cu faptul ca mi s-a parut dintr-o alta lume faptul ca mi-a imprumutat o pereche de manusi.  (Eu fara esarfa si manusi sunt un om mort. Ca fumatorii fara tigari.)

Poate are legatura cu cartile pe care le-am gasit in anticariat…sau cu cat m-am bucurat ca am stat la coada in anticariat:), pentru prima data in ani de zile.

Nu imi pot explica ce e cu azi, s-au intamplat prea multe…

Cum sa te trezesti …in ianuarie, pe un frig de crapa pietrele, in drum spre Lucky, in mijlocul strazii….cu Epilog.  Epilog ala…de acum multi ani, pe care l-a fredonat toata lumea si de care au uitat toti. Da, cel de care am fost obsedata ani de zile, cel ale carui versuri mi-au devenit ani de-a randul un fel de biblie: „Celor care cred ca lumea asta cu iubire va scapa”, „Celor care cred ca visele nu pot muri”. In mijlocul strazii, incepand sa urle dintr-o boxa uitata pe-o terasa… Am fost suficient de nebuna si suficient de inconjurata de „nebuni” incat am ramas acolo, cu gandurile in sapte zari, ascultand piesa pana la capat. Mi-a intors sufletul pe toate partile, pe toate fetele, si l-a facut sa ia toate formele si marimile. Azi…nu mai stiu cine sunt.

Apoi Lucky.

Ce-a fost azi? Ca nu mai inteleg nimic…

Anunțuri

Lasă un comentariu

Filed under Chestii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s