”Dream until your dreams come true”

Ti s-a intamplat vreodata sa-ti doresti ceva atat de mult, incat in momentul in care il obtii, sa nu-l mai apreciezi suficient de mult?  Sa simti ca parca ”te-a costat” deja prea mult suflet?

Am inceput sa ma gandesc bine daca chiar merita sa traiesti pe principiul ”dream until your dreams come true”. Ce rost are sa-ti doresti din tot sufletul ceva, pe care sa nu-l poti obtine in realitatea imediata, ce rost are sa continui sa speri, sa lupti, sa crezi pana in panzele albe ca o sa ai acel ceva pe care ti-l doresti, cand de fapt s-ar putea sa te trezesti doar cu o cutie de cadou, impachetata in dorintele tale, dar goala pe interior?

Nu stiu cu ce are legatura de fapt, insa se intampla tot mai des, si ma cam sperie:  expresia”visele mele se implinesc” parca isi pierde din valoare, te trezesti ca nici nu mai stii ce vrei, sau daca merita sa iti doresti in continuare ceva. Ce garantie ai ca atunci cand o sa se ”intample” o sa mai aiba atata importanta pentru tine ca in momentul in care ai stabilit importanta acelui lucru pentru tine?

Bine, stiu ca nu e tocmai ok starea asta de spirit, si ca daca nu am avea in continuare dorinte/vise pe termen lung nu am mai avea de ce sa ne trezim dimineata, insa chiar merita sa ”dream until your dreams come true”?

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Chestii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s